het eerste Cacrades Concert

op zaterdag 14 september 2019 in het kerkje:

El Periquín y Grupo

gitaar/composities/arrangement: el periquín
bas/zang: el zuri
percussie: claudio

El Periquin is een virtuoze en veelzijdige gitarist die een zeer vrije interpretatie speelt van flamenco waarbij hij gebruik maakt van invloeden uit de jazz, klassiek en pop. Hij is één van Nederlands grootste flamencogitaristen. Hij speelt met zijn eigen internationale groep in nagenoeg elke grote zaal in Nederland en  gerenomeerde theaters in o.a. Spanje, Noord Amerika, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Finland, Portugal en Marokko. Hij werkte o.a. samen met Carmen Cortes, Ana Fargas, Sabu Porrina, Yeye de Cadiz en Yelsey Heredia.

Ook wordt hij veel gevraagd vanuit de jazz-scene en deelde hij het podium met o.a. het Rosenberg Trio, Laura Figi, Cor Bakker, Martin Verdonk, de Gypsy Boys en Izaline Calister.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15,-

Kerkje van Kekerdom: een kerk met mogelijkheden

Onze kerk was lang in gebruik als de parochiekerk van het dorp. Sinds 1 januari 2015 heeft het een kapelstatus, dat wil zeggen dat de kerk niet meer elk weekend wordt gebruikt maar nog wel voor bijzondere vieringen. Daarnaast is de kerk een ideale locatie voor tal van andere activiteiten:

• U kunt er zowel een kerkelijk als een burgerlijk huwelijk sluiten.
    Het kerkje is sinds 2011 een officiële trouwlocatie van de gemeente Berg en Dal.
  • U kunt er een lezing of een inspiratiebijeenkomst organiseren.
  • Geef er een concert, bespeel het prachtige Smits-orgel, zing er met uw koor.
  • Of wordt gewoon Vriend van het Kerkje van Kekerdom.

Het kan allemaal in ons rijksmonumentale kerkje. En het is prachtig gelegen: de nieuwe natuur in de uiterwaarden - horeca in de buurt - ruime parkeergelegenheid - met een koets door de omgeving, of met een treintje - een boottocht op de Waal - een wandeling naar de Millinger Theetuin; de Kekerdomse Kerk heeft alles mee. De foto's hieronder geven een indruk.

• altaar.png
  • luchtfoto_erlecomse_kekerdomse_waard.png